Hele leuke uitdagende functie voor een goede doktersassistente in Arnhem!

Baan gegevens

  • Bedrijf: MedWay People
  • Plaats: Arnhem
  • Plaatsingsdatum: 05-07-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Jij bent het centrale aanspreekpunt van de prakijkt, je stroomlijnt de zorg binnen de huisartsenpraktijk. Je zorgt er voor dat patienten de juiste zorg krijgen en regelt alle afspraken die hiervoor nodig zijn. Kortom als doktersassistente heb jij een belangrijke en dankbare baan. Wij zijn op zoek voor een fijne praktijk in Arnhem naar een goede doktersassistente voor 16 tot 30 uur per week. De functie is beschikbaar vanaf 1 september 2019.

De patienten kunnen bij jou niet alleen voor het maken van afpraken terecht maar uiteraard ook voor de volgende zaken; uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek, oren uitspuiten, urine nakijken, wondbehandeling en controle, hechtingen verwijderen, toedienen van injecties, aanstippen van wratten etc.

Je voert ook in overleg met de huisarts controles uit bij patienten met een hoge bloeddruk, suikerziekte en chronische longziekten.

Ben jij de doktersassistente die past bij deze afwisselende en uitdagende baan? Dan nodigen wij jou uit om bij ons te solliciteren. Voor meer informatie kun je ook bij ons terecht, wij zijn bereikbaar op 033-2471171

Aanbod;
- Een leuke baan met veel afwisseling qua werkzaamheden
- Je komt terecht bij een praktijk met een enthousiast team en waar er een prettige werksfeer heerst.
- Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden


Gestelde eisen

- Je bent in het bezit van een diploma tot doktersassistente
- Je hebt recente werkervaring binnen een huisartsenpraktijk 
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 

Uren

minimaal 16 tot maximaal 30 uur

Salaris

Conform cao huisartsenzorg

Meer informatie

Over MedWay Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay. MedWay – Omdat zorg ook anders kan -

Informatie over MedWay People

https://www.medwaypeople.nl/...
Lees meer over MedWay People

MedWay People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op POHvacaturebank.nl.

POHvacaturebank.nl - Nieuwe poh vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe poh baan of nieuwe collega's? Op de POHvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

POHvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank