POH-GGZ Arnhem

Baan gegevens

 • Bedrijf: MedWay People
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 27-08-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Ben jij een betrokken POH-GGZ, werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en vind je jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is dit een zeer interessante vacature voor jou! Wij zijn voor een van onze opdrachtgevers in Arnhem op zoek naar een goede POH-GGZ.

Je komt te werken in een gezondheidscentrum te Arnhem. Het centrum is volop in ontwikkeling en streeft er constant naar om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Daarbij staat de tevredenheid van de patiënt geheel centraal. Patiënten kunnen in het centrum terecht voor huisartsenzorg, bloedprikken, psychologische zorg en chronische zorg. Het zorgteam bestaat uit meerdere huisartsen, een physician assisteant, POH somatiek, doktersassistenten en POH-GGZ. Verder biedt dit multidisciplinaire centrum ook fysiotherapie, diëtiek en een apotheek.

Het team is erg enthousiast en gedreven. Meedenken over bestaande of om nieuwe processen vorm te geven wordt zeer op prijs gesteld. Jouw stem telt!

Aanbod:
• Een belangrijke functie binnen de eerstelijnsgezondheidszorg.
• Je komt te werken binnen een multidisciplinair team waarbij er de mogelijkheid is tot consultatie met een GZ psycholoog en/of psychiater.
• Er heerst onder collega’s een prettige werksfeer
• Uitzicht op een langdurige samenwerking
• Scholingen, coaching en begeleiding is goed georganiseerd.
• Een goed salaris conform cao Gezondheidscentra


Gestelde eisen

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma in relevante richting (POH-GGZ, SVP of HBO—V) of je bent basispsycholoog.
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de GGZ.
• Je hebt affiniteit met de huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening.
• Je kunt zowel goed zelfstandig werken als binnen een team.

Uren

24 tot 32 uur

Salaris

Conform cao Gezondheidscentrum

Meer informatie

Over MedWay
Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg. Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg. Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten. Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend. Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing. Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan. Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay. MedWay – Omdat zorg ook anders kan -

Informatie over MedWay People

https://www.medwaypeople.nl/...
Lees meer over MedWay People

MedWay People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op POHvacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in POH Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in POH.
 • POH GGZ omgeving Utrecht

  Toegevoegd op 11-09-2019 door MedWay People

  Voor een huisartsenpraktijk in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een Praktijkondersteuner GGZ voor 8 uur per week. De voorkeur gaat uit naar de donderdag, maar de woensdag of vrijdag mag ook in overleg. De functie is per direct tot medio december/januari. In deze functie biedt je ondersteuning aan patiƫnten met psychische, psychosociale of psychosomatische klachten. Jij komt te werken in een enthousiast en gezellig team. Dit hardwerkende team bestaat uit 6 huisartsen, 2 collega...

  MedWay People

POHvacaturebank.nl - Nieuwe poh vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe poh baan of nieuwe collega's? Op de POHvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

POHvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank