Parttime Beherend Apotheker (landelijk)

Baan gegevens

 • Bedrijf: MediLead
 • Plaats: Baarn
 • Plaatsingsdatum: 15-04-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Werk-privé balans: Vanaf 16 uur per week beheren.
Parttime werken als beherend apotheker in je eigen regio.

Jouw werkzaamheden
“Werk en thuis combineren is een uitdaging. Dat geldt zeker voor gezinnen met jonge kinderen, dat is bij mij thuis niet anders. Wij kozen ervoor dat mijn vrouw minder zou gaan werken, maar vind maar eens een baan voor 16 of 24 uur op niveau! Veel hoog opgeleide talentvolle vrouwen of mannen, die minder willen gaan werken, lopen tegen ditzelfde probleem aan. In de praktijk betekent dit, dat je een stapje terug moet doen of geen baan kunt vinden, die goed te combineren is met je gezin.”

“Voor apothekers met jonge kinderen kan het ook moeilijk zijn om de juiste werk-privé balans te vinden. Een apotheek beheren in 2 of 3 dagen is praktisch niet mogelijk. In veel gevallen dien je op parttime dagen beschikbaar te zijn voor vragen uit de apotheek, de recepten mogen niet blijven liggen en dan heb je soms ook nog dienst!”

“Ik vind het zonde dat apothekers die parttime willen gaan werken, vanwege hun kinderen, niet altijd de mogelijkheid kunnen vinden om hun talent ten volle te benutten. Voor deze groep talentvolle vrouwen en mannen heeft PharmaLead een nieuwe functie ontwikkeld. Je kunt voor 16 of 24 uur per week bij ons werken als beherend apotheker op een vast contract. Je werkt binnen je eigen regio, zodat je reistijd naar een opdracht beperkt blijft. Je hebt vaste parttime dagen, zodat je de opvang van je kinderen goed kunt regelen. Bovendien ben je op je parttime dagen echt vrij, dus geen telefoontjes vanuit de apotheek en ook geen stapel recepten die de volgende dag op je wacht. PharmaLead kent geen to-do-the-job contracten, dus werk je een keer wat extra, dan krijg je die uren altijd uitbetaald.”

PharmaLead: het zorgbedrijf dat je ziet
Bij PharmaLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen.

Wat bieden wij jou?
- Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring;
- Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
- IPhone met abonnement of telefoonkostenvergoeding;
- Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
- Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero: Inkomen op Peil;
- Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
- Je eigen Teammanager, die zelf ook apotheker is.


Gestelde eisen

 Wie zoeken wij?
- KNMP geregistreerd / Afgeronde opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist;
- In bezit van rijbewijs B;
- Beschikbaar voor 16, 24, 32 uur per week;
- Flexibele en communicatief vaardige professionals met een klantgerichte instelling;
- Iemand met leidinggevende capaciteiten;

Uren

In overleg

Salaris

€3000,- - €7000,-

Meer informatie

Aandacht & ontwikkeling
We hechten veel waarde aan jouw wensen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Samen met jouw Teammanager, die zelf ook apotheker is, zorg je ervoor dat jij opdrachten doet die bij je passen. Er worden klassikale trainingen over verschillende thema’s georganiseerd. Je hebt ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek en je krijgt toegang tot onze E-learning module.

Afwisseling
Een baan als interim Apotheker bij PharmaLead biedt veel afwisseling. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers binnen je eigen regio. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.

Een hecht team
Als apotheker bij PharmaLead maak je deel uit van een hecht team met meer dan 60 apothekers. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je collega’s kunt leren kennen en je netwerk uitbreidt. De meeste van onze collega’s werken op locatie bij onze opdrachtgevers, maar door de app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest en het tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

Join us!
PharmaLead nodigt je uit om te solliciteren op de vacature Parttime Beherend Apotheker. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Informatie over MediLead

Bij MediLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen. Wij helpen ziekenhuizen om patiënten nog......
Lees meer over MediLead

MediLead
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op POHvacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in POH Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in POH.
 • Verpleegkundige Huisartsenpost Oldenzaal

  Toegevoegd op 10-05-2019 door Medisch Spectrum Twente

  Als verpleegkundige geef je ondersteuning aan de huisartsenpost met betrekking tot werkzaamheden in de huisartsenspoedzorg. Verpleegkundige inzet is ten aanzien van de werkzaamheden op de huisartsenpost tijdens de ANW-uren gehouden aan de protocollen en richtlijnen die binnen HDT-Oost gelden. Je functie-taken zullen o.a zijn: medisch technische handelingen; fysieke triage; aanmelden van patiënten in het systeem van de hap; zorgdragen voor de bevoorrading van de...

  Medisch Spectrum Twente

POHvacaturebank.nl - Nieuwe poh vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe poh baan of nieuwe collega's? Op de POHvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

POHvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank